Άγιος Νικόλαος, Ευρυτανίας, +30 22370 21210

Εκδρομες, Ski & Σημεια Ενδιαφεροντος

Η Ευρυτανία είναι γνωστή ως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα. Όμως, η ευρυτανική γη είναι πανέμορφη και στις τέσσερις εποχές του χρόνου. Θα σας συνεπάρει. Με διαδρομές και μονοπάτια όπου το φυσικό τοπίο είναι πανέμορφο. Με αξιοθέατα που ριζώνουν μέσα στο χρόνο. Με δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν εμπειρίες. Σκι στη διάρκεια του χειμώνα, rafting την άνοιξη και το φθινόπωρο, πεζοπορία το καλοκαίρι.

Χιονοδρομικο κεντρο

Το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου στο Βελούχι ή Τυμφρηστός. Διαθέτει 5 αναβατήρες, 10 πίστες προσφέρεται για αλπικό σκι, ελεύθερο και ορειβατικό. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου απέχει από το ξενοδοχείο Kastanea απέχει 18 χλμ.

Δείτε το σημείο στο χάρτη. 

Μονη Προυσου

Το μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσσιώτισας ανάμεσα στο εμβληματικό τοπίο και την ιστορία. Το ξενοδοχείο Kastanea House and Bar απέχει 35 χλμ από τη Μονή Προυσού.

 Δείτε το σημείο στο χάρτη. 

 

Καρπενησι

Πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας, του μοναδικού ορεινού νομού της Ελλάδας. Το ξενοδοχείο Kastanea House and Bar απέχει από το Καρπενήσι μόλις 6 χλμ.

Δείτε το σημείο στο χάρτη. 

Κρικελλο

Η διαδρομή προς Κρίκελλο είναι ίσως από τις ομορφότερες διαδρομές στη Ευρυτανία. Απέχει από το ξενοδοχείο Kastanea House and Bar περίπου 20 χλμ.

Δείτε το σημείο στο χάρτη. 

Φαραγγι Μαυρης Σπηλιας

Ένα εντυπωσιακό φαράγγι άγριας ομορφιάς με καταρράκτες που κρύβει τη Μαύρη Σπηλιά. Το ξενοδοχείο Kastanea House and Bar απέχει περίπου 25 χλμ.

Δείτε το σημείο στο χάρτη.

Φαραγγι Παντα Βρεχει

Ένα από τα ομορφότερα φαράγγια της Ελλάδας με πολλούς καταρράκτες που δημιουργούν την αίσθηση πως βρέχει πάντα. Το ξενοδοχείο Kastanea απέχει 44 χλμ από το Φαράγγι Πάντα Βρέχει.

Δείτε το σημείο στο χάρτη.