Άγιος Νικόλαος, Ευρυτανίας, +30 22370 21210

Διαμονή στο Καρπενήσι

Ξενοδοχείο Kastanea House & Bar
Διαμονή στο Καρπενήσι
17 Δεκ

Διαμονή στο Καρπενήσι – Ξενοδοχείο Kastanea House and Bar

To Καρπενήσι και η ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας είναι πλέον ένας από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Στη διάρκεια του χειμώνα χιλιάδες επισκέπτες επιλέγουν το Καρπενήσι για τη διαμονή τους ανακαλύπτοντας τους μικρούς ή μεγάλους θησαυρούς της Ευρυτανίας.

Διαμονή σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.
Η διαμονή στο Καρπενήσι προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν απίστευτες διαδρομές και εκπληκτικά τοπία μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Το φυσικό περιβάλλον στην Ευρυτανία είναι σχεδόν ανέγγιχτο από τους ανθρώπους. Δεσπόζουν τα επιβλητικά βουνά, τα εντυπωσιακά φαράγγια και τα αιωνόβια δάση με έλατα και καστανιές. Αν τύχει και βρεθείς το χειμώνα να διασχίζεις τους χιονισμένους δρόμους της Ευρυτανίας αισθάνεσαι ηρεμία, γαλήνη αλλά και δέος για αυτή την ορεινή γωνιά της Ελλάδας.

Διαμονή δίπλα στο χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχίου.
Το χιονοδρομικό κέντρο στο Καρπενησίου είναι ένα από τα μοναδικά χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας που βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα σε μια πόλη προσφέροντας υψηλής ποιότητας χιονοκάλυψη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Η διαμονή στο Καρπενήσι στo ξενοδοχείο Kastanea House and Bar
Δημιουργήσαμε τo Kastanea House and Bar με διάθεση οι επισκέπτες μας να μην το χορταίνουν. Θέλουμε οι επισκέπτες της Kastanea να επιστρέφουν ξανά και ξανά ώστε να απολαύσουν τη διαμονή σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που συνδυάζει τη μίνιμαλ μοντέρνα αισθητική με τη μαξιμαλιστική διάθεση της φιλοξενίας, την άνεση ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων με την ιδιαιτερότητα ενός boutique hotel, την οικειότητα της διαμονής σε έναν μικρό ξενώνα με την ζεστασιά που προσφέρει η διαμονή σε ένα σπίτι στο βουνό.