Άγιος Νικόλαος, Ευρυτανίας, +30 22370 21210

Το πρωινό στo ξενοδοχείο Kastanea House and Bar

To πρωινό ξύπνημα στον Άγιο Νικόλαο είναι διαφορετικό
4 Ιούλ

Το πρωινό στo ξενοδοχείο Kastanea House and Bar

To πρωινό ξύπνημα στον Άγιο Νικόλαο είναι διαφορετικό. Είναι ήσυχο, χωρίς το διαρκή, υπόκωφο βουητό της πόλης.  Είναι αργό, χαλαρό, χωρίς βιασύνη και άγχος. Είναι διαφορετικό. Απολαμβάνεις το πρωινό σου διαβάζοντας ή συζητώντας, ακούγοντας τη βροχή και βλέποντας το χιόνι στη διάρκεια του χειμώνα ή νιώθοντας την πρωινή δροσιά του καλοκαιριού.

Είναι γεμάτο από τις μυρωδιές και τις γεύσεις του πρωινού. Η μυρωδιά του καφέ και του φρεσκοστυμμένου χυμού, η γεύση από το φρέσκο βούτυρο με το θυμαρίσιο μέλι, της χειροποίητης μαρμελάδας, του φρέσκου ψωμιού, της ομελέτας από φρέσκα εντόπια βιολογικά αυγά και των φρούτων της εποχής.

Κι εμείς αναζητούμε τα ποιοτικότερα τοπικά προϊόντα προσφέροντας  ελληνικό πρωινό και όχι μόνο. Μπορεί να μην είναι ένα εύκολο εγχείρημα. Αλλά, πιστεύουμε πως το ταξίδι σε έναν τόπο, οπουδήποτε στον κόσμο, είτε πρόκειται για την Ευρυτανία είτε για έναν εξωτικό προορισμό σημαίνει να νιώσεις την εμπειρία των ανθρώπων που ζουν εκεί. Και ο καλύτερος τρόπος είναι να μυρίσεις και να γευτείς τα τοπικά προϊόντα.

Για αυτό προσπαθούμε το πρωινό στο Kastanea House & Bar να είναι ένα επαναλαμβανόμενο ταξίδι στις τοπικές γεύσεις και εμπειρίες.  Φροντίζουμε η διάρκεια του πρωινού να είναι μεγάλη, γιατί κανείς δε χρειάζεται να βιάζεται. Αλλά και να προσφέρουμε το πρωινό στις σουίτες έτσι ώστε να ξεκινήσετε τις διαδρομές στην Ευρυτανία.

  • Διάρκεια πρωινού: Από 08:30 π.μ. έως 11:00 π.μ. (2,5 ώρες)
  • Υπηρεσία δωματίου (rοοm service) για 12 ώρες
  • Υπηρεσία παροχής πρωινού νωρίς το πρωί
  • Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στα διαμερίσματα

Το πρωινό στo ξενοδοχείο Kastanea House and Bar